AutoHelp - магазин за авточасти - лидер в бранша на резервните части за автомобили

Ауто Хелп е една от най-големите фирми в България на пазара на авточасти. Фирмата разполага с голяма мрежа филиали в страната и предлага резервни части за VW, BMW, Audi и други марки производители.

AutoHelp Телефон: +359 2 920 85 80

AutoHelp авточасти
AutoHelp е основен дистрибутор на българския пазар за професионално обслужване на автомобили. Фирма е съсредоточена във вноса и дистрибуцията на резервни части, масла и разнообразно автосервизно оборудване за всички модификации автомобили. AutoHelp е директен вносител на авточасти от над 100 компании - производители от Испания, Франция и Япония, Корея и Германия , като осигуряваме огромна складова наличност от резервни части за всички модели и марки автомобили.
В екипа на AutoHelp работят млади, квалифицирани и отговорни специалисти. Перфектната комбинация от компетентен екип, богата продуктова гама авточасти със сигурен произход и качество, атрактивни цени, съобразени с пазарното търсене, национално покритие, редовни доставки до клиента. AutoHelp е централен дистрибутор на българския пазар за авточасти. За да е в състояние фирмата да отговорим на нуждите и разбиранията на клиентите си, AutoHelp ще продължим своята инвестиция в развитието на търговска мрежа , разширяването и обогатяването на продуктите, които предлагат и професионалното развитие на своите служители.
Призванието на фирмата е да предложим адекватен и удобен начин за пазаруване на своите клиенти, предлагайки висококачествени авточасти и услуги. AutoHelp предлага на Вашето внимание авточасти, джанти, гуми и аксесоари за всички видове модели и марки автомобили - VW, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Citroen, Peugeot, Fiat, Ford, Seat, Skoda, Toyota и други

AutoHelp контакти

  • AutoHelp София
  • Адрес: ул. „Индустриална“ 11, 1202 НПЗ Хаджи Димитър, София
  • AutoHelp Пловдив
  • Адрес: булевард България 111, Пловдив
  • AutoHelp Варна
  • Адрес: ул. Уста Колю Фичето 25, 9009 Запад, Варна
  • AutoHelp Бургас
  • Адрес: бул. Демокрация 73, Бургас

AutoHelp работно време: 8-18 ч.