Avtosklad.bg - лидер в България при онлайн магазините за оригинални авточасти.

Avtosklad е един от най-големите онлайн магазини, утвърдени в бранша с търговията на авточасти. Фирмата предлага едни от най-добрте условия и цени в България и е тясно специализира в продажбата на едрорабаритни авточасти. Предлаганите на склад стоки са хиляди - разгледайте сайта за повече информация.

Avtosklad Телефон: 0875 328 511а

Avtosklad е онлайн магазин за резервни части за автомобили с обемиста складова наличност от гуми, джанти и автоаксесоари. Идеята на фирмата е да преостави лесен и удобен начин за пазаруване на своите клиенти, преоставяйки висококачествени авточасти и услуги.

Avtosklad.bg заема една от лидерските позиции в дистрибуцията на авточасти, благодарение на дългогодишния си опит и многобройните доволни клиенти. Отличителния белег на услугите, които фирмата предоставя е несравнимата ценова политика. Посетете сайта и се уверите в това. Avtosklad ви предлага само висококачествени брандирани резервни части като богатият избор на марки и високото качество на резервните части Ви гарантират постоянна изправност на Вашия автомобил и безопасност по време на вашето пътуване. Големият асортимент от авточасти постъпва от сертифицирани и проверени доставчици.

Avtosklad е една от водещите български фирми за внос и търговия с всякакви авточасти. Приоритетната дейност е търговия на доказани резервни части и масла за всякакви модели и марки автомобили, като главната задача е да се предложи на клиентите възможно най-богат избор за всяка марка и модел, представен на българския и чуждестранен пазар. Несравнимото обслужване на клиентите и отговарянето на техните потребности са приоритетни принципи за фирмата, но не по-малко значим за екипа е човешкият фактор. Широкият асортимент от продукти, оригиналното качество, изгодното съотношение цена-качество, бързата доставка, перфектното обслужване и отговарянето на потребностите на клиента са нещата, от които служителите на Avtosklad се водят в работата си със своите партньори!

avtosklad

avtosklad контакти

  • Адрес: ул. Нестор Абаджиев 59, Пловдив 4000/li>

автосклад работно време: 8-18 ч.