AutoHit - онлайн магазин за авточасти с голяма складова мрежа в България.

Ауто Хит е фирма специализирана във внос и дистрибуция на авточасти. Характерна черта на фирмата е големия професионализъм и огромния асортимент на предлаганите резервни части. AutoHit разполага със складова мрежа в 26 града в страната.

Ауто Хит Телефон: +359 82 820882

AutoHit има екип от професионалисти и е водещ дистрибутор на българския пазар на авточасти за професионално обслужване на автомобили. AutoHit е фирма съсредоточена във вноса и доставката на резервни части, масла и всякакво автосервизно оборудване за всички модификации автомобили. AutoHit е директен вносител на резервни части от над 80 водещи компании - производители от Испания, Франция и Япония, Корея и Китай , и поддържа всеобхватна складова наличност резервни части за автомобили и бусове. В AutoHit работят млади, квалифицирани и отговорни специалисти. Единствено с помощта на техните служителите, клиентите на фирмата получават цялостна и компетентна услуга, бързо и адекватно обслужване, съгласно всепризнатите европейски практики. Невероятната комбинация от професионален екип, всеобхватна продуктова гама с гарантиран произход и качество, цени, основаващи се на пазарното търсене, национално покритие, ревгулярни доставки до клиента – превърна фирмата във централен дистрибутор на българския пазар за авточасти. За да можем AutoHit да се отзовава на необходимостите и разбиранията на клиентите си, те продължават своята инвестиция в развитието на търговската си мрежа , разширяването и разнообразяването на продуктовата гама.

Онлайн магазинa за авточасти AutoHit предлага - Датчици, Спирачна система, Гуми, Термостати, Свещи запалителни/подгревни, Бобини с непрекъснато съхранявана обемиста складова наличност от авточасти, джанти и автоаксесоари . Целта на AutoHit е да осигурим адекватен и удобен начин за пазаруване на своите клиенти, преоставяйки качествени авточасти и услуги. Фирмата предлага на Вашето внимание авточасти, джанти, гуми и аксесоари за всички видове модели и марки автомобили - Audi, Alfa Romeo, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Citroen, Peugeot, Fiat, Ford, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, Chevrolet, CHRYSLER, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Great Wall, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Suzuki и други.

AutoHit разполага с екип от професионалисти и е една от лидерските български фирми за внос и търговия с всякакви авточасти. Приоритетната дейност за фирмата е продажба и дистрибуция на резервни части, безупречни авточасти и масла за всички модели и марки автомобили, като главната идея е да предложат на клиентите максимален избор за всяка марка и модел, представен на българския и чуждестранен пазар. Висококачественото обслужване на клиентите и задоволяването на техните потребности са с най-високо значение принципи за екипа на AutoHit , но не по-малко значими за фирмата има човешкият фактор. В техния тийм работят служители, които често посещават семинари и обучения, осъществявани в екип с фирмените партньори, като основната причина е осъвършенстване на професионалната им компетентност, градация на знанията и уменията им и запознаване с новите продукти и технологии. Големият асортимент от авточасти, гарантираното качество, конкурентното съотношение цена-качество, коректната доставка, качественото обслужване и задоволяването на потребностите на клиента са нещата , от които се ръководим в работата си със своите партньори!

AutoHit авточасти

AutoHit контакти

  • AutoHit София
  • Адрес: Горубляне, ул.Самоковско шосе 47, София
  • AutoHit Пловдив
  • Адрес: бул. Кукленско шосе 28, Пловдив
  • AutoHit Варна
  • Адрес: ул. Република 16, Варна
  • AutoHit Бургас
  • Адрес: К-с Славейков, бл. 147, Бургас
  • AutoHit Русе
  • Адрес: ул. Иван Ведър 2, Русе

AutoHit работно време: 9-19 ч.